Σάλτσα μαγειρικής COOK AT HOME για μοσχαράκι κατσαρόλας κοκκινιστό (520g)
Το Cook at Home είναι μια επανάσταση στις σάλτσες μαγειρικής. Η κάθε συσκευασία περιέχει όλα τα σπουδαία και διαφορετικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, στις σωστές αναλογίες, για να μαγειρεύουμε σπουδαία πιάτα κάθε μέρα. Μαγειρεύουμε όπως συνήθως, αλλά χωρίς τη φασαρία της προετοιμασίας. Δοκιμάστε το. Δεν θα το πιστεύετε!
1. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περ. 5 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος, 2 φλυτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περ. 2 ώρες όπως συνήθως. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες. Χωρίς συντηρητικά. Χωρίς τεχνητές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά αρώματα.
Χαρακτηριστικά | |
---|---|
Brand | COOK AT HOME |
Βάρος | 501 - 1 kg |